Warzywa Julienne do Zupy
Ten asortyment warzyw stanowi podstawę "świeżości" doskonałej zupy odchudzającej. Składa się z pomidorów, marchwi, selera, papryki, cebuli, kapusty i kawałków czosnku.
Porady dotyczące przygotowania
Dodaj 1 kostkę odtłuszczonego bulionu warzywnego, 1 kostkę bulionu drobiowego i dodaj 1,2 litra wody.
Gotuj przez 10 minut. Wskazówka: Duszenie przez 1 godzinę sprawia, że zupa jest bardziej strawna. Zmiksuj wszystko w blenderze.
Porady dotyczące przechowywania
Te warzywa do zupy sprzedawane są w opakowaniach foliowych, które pozwalają na oddychanie produktu.
Zalecamy utrzymanie tej folii wokół pojemnika, aby zapobiec wysychaniu i utracie wagi podczas przechowywania. Przechowuj je w dolnej części lodówki w idealnej temperaturze 2-4°C.
Dostępne prezentacje
Pojemniki 500 g lub według życzenia klienta.